תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סוואנה אורז אדום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 304 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפל, מלח, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו אורז אדום סוואנה, הטוב ביותר של אורז אדום סוואנה הטוב ביותר, ו סיר חרס שעועית אדומה ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול עם תחתית כבדה ומבשלים את בשר החזיר המלוח על חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הפלפלים האדומים והירוקים, סלרי, בצל ושום ומבשלים 3 עד 4 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את האורז ומערבבים, ציפוי האורז עם טפטוף. מערבבים את העגבניות, רסק עגבניות, מים, מלח, ופלפל שחור קאיין. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, כ -25 עד 30 דקות.