אורז בסמטי בסגנון הודי
אורז בסמטי בסגנון הודי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 224 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם זרעי כמון, תרמילי הל, מקל קינמון חתיכה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 35%. מתכונים דומים: אורז בסמטי בסגנון הודי, חומוס קארי (בסגנון הודי) על אורז בסמטי, ו סלמון מתובל עם אורז בסמטי הודי.
הוראות
מניחים אורז לתוך קערה עם מספיק מים כדי לכסות. להפריש להשרות במשך 20 דקות.
מחממים את השמן בסיר גדול או בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את מקל הקינמון, תרמילי הל, ציפורן וזרע כמון. מבשלים ומערבבים בערך דקה, ואז מוסיפים את הבצל לסיר.
מטגנים את הבצל עד חום זהוב עשיר, כ -10 דקות.
מסננים את המים מהאורז, ומערבבים לתוך הסיר. מבשלים ומערבבים את האורז במשך כמה דקות, עד קלוי קלוי קלות.
מוסיפים מלח ומים לסיר, ומביאים לרתיחה. לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך כ -15 דקות, או עד שכל המים נספגים.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז להתפיח עם מזלג לפני ההגשה.