קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

אורז בסמטי בסגנון הודי

אורז בסמטי בסגנון הודי
אורז בסמטי בסגנון הודי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 224 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם זרעי כמון, תרמילי הל, מקל קינמון חתיכה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 35%. מתכונים דומים: אורז בסמטי בסגנון הודי, חומוס קארי (בסגנון הודי) על אורז בסמטי, ו סלמון מתובל עם אורז בסמטי הודי.

הוראות

1
מניחים אורז לתוך קערה עם מספיק מים כדי לכסות. להפריש להשרות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים את השמן בסיר גדול או בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סירסיר
3
מוסיפים את מקל הקינמון, תרמילי הל, ציפורן וזרע כמון. מבשלים ומערבבים בערך דקה, ואז מוסיפים את הבצל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
תרמילי הלתרמילי הל
זרעי כמוןזרעי כמון
ציפורןציפורן
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מטגנים את הבצל עד חום זהוב עשיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מסננים את המים מהאורז, ומערבבים לתוך הסיר. מבשלים ומערבבים את האורז במשך כמה דקות, עד קלוי קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים מלח ומים לסיר, ומביאים לרתיחה. לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך כ -15 דקות, או עד שכל המים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז להתפיח עם מזלג לפני ההגשה.