אורז בר ועוגות אורז חומות עם ראגו ירקות קלויים
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, ראגו ירקות צלוי, גבינת מוצרלה בצפיפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אורז פראי וחום, סלט אורז חום ופראי, ו אורז בר חום משוגע (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 מרק כוסות לרתיחה בסיר גדול.
חום 1 כף שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים בצל; sauté עד מכרז, על 12 דקות.
מוסיפים שום; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים אורז חום ואורז בר; מערבבים 1 דקה.
להוסיף יין; לבשל עד נספג, על 2 דקות. מערבבים 2 כוסות מרק חם; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מרק חם; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי ומבשלים 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 2 כוסות מרק חם; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים עד אורז הוא כמעט רך, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות. לחשוף; מבשלים עד אורז רך מרק נספג, ערבוב לעתים קרובות והוספת מרק על ידי 1/4 כוסuls אם האורז לא רך, על 10 דקות יותר. מערבבים מוצרלה; עונה עם פלפל. מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים פירורי לחם ופרמזן בצלחת עוגה. גיליון אפייה קו עם ניילון נצמד. באמצעות ידיים לחות, לחלק תערובת אורז לתוך 6 חלקים שווים; לחץ על כל חלק לתוך 31/2-קוטר אינץ ' פטי. בזהירות להפוך כל בתערובת פירורי לחם, ציפוי שני הצדדים.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. כיסוי; צמרמורת לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול על חום בינוני.
להוסיף 3 עוגות אורז למחבת; לבשל עד מחומם דרך, על 4 דקות לכל צד. חזור עם הנותרים 1 כף שמן ועוגות אורז.
מעבירים עוגות אורז לצלחות. לצד ראגו ירקות צלויים בכפית.
למנה( כולל ראגו): קלוריות, 515; סה "כ שומן, 17 גרם; שומן רווי, 3 גרם; כולסטרול, 7 מ" ג; סיבים, 12 גרם