אורז בר ורוטב גבינת עיזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 560 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוף, אורז, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו פנקייק אורז בר עם פטריות וגבינת עיזים, גבינת עיזים, אורז בר ועגבניות מיובשות, ו אורז בר וגבינת עז שמנת מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מערבבים את האורז, המים ו 1 כף מלח בסיר גדול, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים עד הגרגרים לפתוח את כל הדרך, על 1 שעה, 15 דקות עד 1 שעה, 30 דקות. האורז צריך להיות מבושל מאוד (אפילו לא לעיסה הקל ביותר).
מרכיבים שתצטרך
דגנים
מים
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מסננים היטב, מניחים בקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיף את צ ' וריסו, בצל, גזר וסלרי ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
גזר
צ ' וריסו
סלרי
בצל
7
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
טימין
8
מוסיפים את תערובת הבצל, הלחם, גבינת עיזים, פטרוזיליה ו -2 כוסות של ציר העוף לאורז.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
גבינת עיזים
פטרוזיליה
לחם
בצל
אורז
9
מערבבים לשלב. התערובת צריכה להיות רטובה למדי; להוסיף מלאי יותר, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מלאי
10
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה וחמאה ואופים, חשופים, עד מחומם דרך וזהוב חום, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
11
הסר מהתנור ולתת לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
* הערה של קוק: אנו ממליצים להזמין מd ' Artagnan כי זה לא גלם או נרפא לחלוטין ו cooked...it זה די באמצע.