קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

אורז בר ורוטב גבינת עיזים

אורז בר ורוטב גבינת עיזים
אורז בר ורוטב גבינת עיזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 560 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוף, אורז, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו פנקייק אורז בר עם פטריות וגבינת עיזים, גבינת עיזים, אורז בר ועגבניות מיובשות, ו אורז בר וגבינת עז שמנת מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים את האורז, המים ו 1 כף מלח בסיר גדול, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים עד הגרגרים לפתוח את כל הדרך, על 1 שעה, 15 דקות עד 1 שעה, 30 דקות. האורז צריך להיות מבושל מאוד (אפילו לא לעיסה הקל ביותר).
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מסננים היטב, מניחים בקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיף את צ ' וריסו, בצל, גזר וסלרי ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
צ ' וריסוצ ' וריסו
סלריסלרי
בצלבצל
7
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
טימיןטימין
8
מוסיפים את תערובת הבצל, הלחם, גבינת עיזים, פטרוזיליה ו -2 כוסות של ציר העוף לאורז.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פטרוזיליהפטרוזיליה
לחםלחם
בצלבצל
אורזאורז
9
מערבבים לשלב. התערובת צריכה להיות רטובה למדי; להוסיף מלאי יותר, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלאימלאי
10
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה וחמאה ואופים, חשופים, עד מחומם דרך וזהוב חום, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
הסר מהתנור ולתת לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
* הערה של קוק: אנו ממליצים להזמין מd ' Artagnan כי זה לא גלם או נרפא לחלוטין ו cooked...it זה די באמצע.