אורז בר ותבשיל בקר
אורז בר ותבשיל בקר הוא תבשיל בשר ללא גלוטן מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא פלפל, בקר טחון, גבינת צ'דר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל אורז בר, אורז בר ותבשיל חזיר, ו אורז בר ותבשיל הודו.
הוראות
תנור חום עד 177°. spray 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז.
בינתיים, לעשות תערובת אורז לפי ההוראות על packageexcept להשמיט חמאה. מערבבים תערובת אורז, מרק, חלב ופלפל לתוך בשר בקר. כף לתוך תבשיל.
אופים חשפו 5 עד 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת תערובת חם.