אורז בר, תפוח ומיובש-מלית חמוציות
צריך תוספת חלב חינם? אורז בר, תפוח ומילוי אוכמניות יבש יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. אם יש לך תפוח, מרז'ורם, שומן שמורות מטורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו אורז חום ופרוע טורקיה מלית עם ערמונים ופירות יבשים, אורז בר ומילוי חמוציות, ו נקניק, חמוציות מיובשות ומילוי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד, ולאחר מכן מוסיפים אורז 1/2 מלח כפית. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד אורז רך ורוב הדגנים מפוצלים פתוחים, 1 עד 1 1/4 שעות (לא כל הנוזל ייספג).
מסננים היטב במסננת ומתפזרים בתבנית אפייה כדי להתקרר לחלוטין.
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
מורחים קוביות לחם במחבת אפייה רדודה ואופים בשליש העליון של התנור עד ליובש, כ -20 דקות.
ממיסים 1 חמאה מקל במחבת nonstick גדולה על חום מתון, ואז לבשל בצל וסלרי, ערבוב, עד שהתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים תפוח ומבשלים, ערבוב, עד פריך במכרז, על 5 דקות. מערבבים עשבי תיבול, פלפל, הנותרים מלח כפית ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מעבירים לקערה גדולה וזורקים עם אורז, לחם, חמוציות מיובשות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F וחמאה צלחת אפייה רדודה בת 3 ליטר (13 על 9 אינץ').
מורחים מלית באופן שווה בתבנית אפייה וטפטוף עם מלאי טורקיה וחמאה מומסת.
אופים, מכוסה היטב בנייר כסף, בשליש העליון של התנור עד מחומם דרך, כ 20 דקות.
הסר רדיד ואופים עד העליון הוא השחמה, 10 עד 15 דקות יותר.
* אורז יכול להיות מבושל 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* במקום לייבש קוביות לחם בתנור, הם יכולים להיות פרושים במחבת אפייה רדודה ומיובשים, חשופים, בטמפרטורת חדר 1 יום.* מלית ניתן להרכיב (ללא טפטוף עם מלאי וחמאה מומסת), אבל לא אפוי, 1 יום קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.