קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

אורז ג'ולוף עם עוף

אורז ג'ולוף עם עוף
אורז עם עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 785 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-769 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קוביית ציר עוף, שמן חמניות, פחיות g עגבניות שזיף, ופלפל. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ג'ולוף אורז עם עוף מגאנה, אורז טבעוני, ו איך לעשות מסיבה ג'ולוף אורז.

הוראות

1
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום גבוה ואז מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך כ 5 דקות עד הזהב בכל רחבי. הרם מתוך המחבת על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את שאר השמן למחבת ומטגנים את הבצל עד רך אבל לא זהב, על 5 דקות. בעוד הבצלים מבשלים, להפוך את הג ' ינג 'ר בסיס צ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
שים את השום, עגבניות, ג ' ינג 'ר וצ' ילי לתוך מעבד מזון או בלנדר ו יז עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את העגבניות הטהורות לבצל, ומטגנים לעוד 2 דקות ואז מוסיפים את הג ' ינג 'ר ואת תערובת הצ' ילי. להתפורר קוביית המניות, מערבבים ואז לשפוך 600ml מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מוסיפים את העוף, מביאים לרתיחה ואז מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
שים את האורז לתוך קערה גדולה, לכסות עם מים קרים ולהשתמש בידיים שלך כדי לשטוף את הדגנים. להטות את המים ואז לחזור פעמיים עד המים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים את האורז למחבת, הופכים את החום לרתיחה ואז מכסים בנייר כסף ומכסה (כך שאף קיטור לא יכול לברוח) ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר את המכסה (האורז לא מבושל עדיין) ואז לפזר את הפלפלים במיה על האורז. מכסים ומבשלים מחדש במשך 10 דקות עד הירקות הוא התרכך ואת האורז רך. רגע לפני ההגשה, לערבב את הירקות דרך ולפזר על כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
במיהבמיה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: Pinotage, Chenin Blanc, ריזלינג

פינוטג', צ ' נין בלאן וריזלינג הם בחירות נהדרות עבור יולוף רייס. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רדלי & פינץ ' פינו Profs. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
רדלי ופינץ 'פרופ ' פינוטג'
רדלי ופינץ 'פרופ ' פינוטג'
יין המביע את צד הערער הקטיפה של פינוטאג ' ועדיין משקף עולם עתיק עדין מאוד טאנין.