אורז ספרדי נדוש
אם אתה רוצה להוסיף עוד אירופה מתכונים לאוסף שלך, אורז ספרדי נדוש עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. למנה העיקרית הזו יש 548 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. אם יש לך פלפל, אבקת צ'ילי, תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכונים דומים: סיר איטי אורז מקסיקני (אורז ספרדי), סיר איטי אורז מקסיקני (אורז ספרדי), ו סיר אורז חומוס ואורז ספרדי.
הוראות
במחבת מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את העגבניות, התירס, המים והתבלינים; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות. מערבבים אורז; מכסים ומסירים מהאש.
מניחים לעמוד 5 דקות או עד שהאורז רך. מוך עם מזלג.
יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו
ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, גרנאש ואלברינו. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. סנגר דה טורו טמפרנילו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
סנגר דה טורו טמפרנילו
יין מלא אופי והוא גם חזק ואלגנטי. ניחוחות פרחוניים עדינים על רקע של פירות בשלים מאוד, אלון וכמהין. הטאנינים שלו הם בעלי מבנה פירותי ובשרני המתפתח לנגיעות קטיפתיות של עשן ותבלינים שנרכשו במהלך ההזדקנות.אידיאלי עם בשר, פאייה, ומושלם עם גבינות שמנת.