קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

אורז עם פתיתי בוניטו מזוגגים סויה ושומשום

אורז עם פתיתי בוניטו מזוגגים סויה ושומשום
אורז עם פתיתי בוניטו מזוגגים סויה ושומשום נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, סאקה, אורז יפני עם דגנים קצרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרד Ohitashi (סלט תרד יפני עם פתיתי בוניטו), ברוקולי עם סויה, חומץ אורז ושומשום, ו רוטב סויה-שומשום.

הוראות

1
אם באמצעות פתיתי katsuo bushi מחבילה, להרטיב עם כמה טיפות של סאקה או מים. דק קוצצים katsuo bushi, ואז לבשל במחבת כבדה יבשה מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני ויבש בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים סאקה, סוכר ורוטב סויה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתערובת יבשה ומזוגגת. מערבבים זרעי שומשום להתפשט על צלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
1
יש לשטוף אורז בקערה בכמה שינויים של מים קרים עד שהמים כמעט ברורים; לנקז היטב מסננת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שלב אורז 2 כוסות מים בסיר כבד 3 ליטר ולתת לעמוד 10 דקות. מכסים עם מכסה הדוק ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים לרתיחה מהירה (מכסה יהיה מקשקש וקצף עשוי לטפטף מחוץ למחבת) 5 דקות, או עד המים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
4
מגישים אורז עם ציפוי פתית בוניטו.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
* ציפוי פתית Bonito שומר במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.