אחד מחבת מרווה ובצל עוף ונקניקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אחד מחבת מרווה ובצל עוף ונקניקיות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 57 גר' של חלבון, 64 גרם של שומן, וסך הכל 835 קלוריות. אם יש לך פלפל, עלי מרווה, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו נקניק, מרווה ובצל מלית, נקניק, בצל אדום מקורמל ומרווה טרייה, ו תבנית מתובלת עוף ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים וחותכים את הבצל לשמונים, ומכניסים לשקית מקפיא עם שמן, חרדל, מרווה מיובשת, טחינה טובה של פלפל ורוטב ווסטרשייר.
חותכים לימון לשניים, לסחוט מיץ לתוך שקית, ולאחר מכן לחתוך את החצאים לשמונים ולהוסיף אותם. Squidge הכל סביב לערבב (החרדל צריך עזרה לשלב) ולאחר מכן להוסיף את חתיכות העוף. השאירו המרינדה במקרר לילה, או עד 2 ימים.
מחממים התנור ל 425 מעלות F. לאפשר את העוף לבוא לטמפרטורת החדר במרינדה שלה.
מסדרים את חתיכות העוף בעור פח צלוי עם המרינדה, כולל כל החתיכות, ומכניסים את הנקניקיות סביבם.
מפזרים את עלי המרווה הטריים על העוף והנקניקיות ולאחר מכן מכניסים את הפח לתנור כדי לבשל במשך 1 שעה ו -15 דקות. להפוך את הנקניקיות על פני חצי דרך כדי לצבוע אותם באופן שווה.
מסדרים את העוף והנקניקיות על מגש גדול.