אטריות אורז מחבת עם צדפות, אפונה שלג ותירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אטריות אורז מחבת עם צדפות, אפונה שלג, תירס. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 3 . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. אם יש לך קצת צדפות, גרעיני תירס מ 2 אוזניים תירס, אטריות אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חזיר מוקפץ, אפונה שלג ואטריות אורז, אטריות אודון בוטנים עם אפונה שלג, ו אפונת בקר ושלג עם אטריות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף 2 כפות שמן זית למחבת 12 אינץ ' על חום גבוה עד מנצנץ. מנמיכים את החום לגובה בינוני ומוסיפים שאלוט, סראנו וקמצוץ מלח. מערבבים ומבשלים עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים תירס ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את המרק, חומץ וצדפות, ומגבירים את החום לגבוה. לבשל, לערבב ולטלטל מחבת מדי פעם עד צדפות רק מתחילים להיפתח.
מוסיפים אז אטריות, אפונה שלג, ועגבניות, מצקת מרק על האטריות כדי להרטיב אותם. נמוך יותר לרתיחה, לכסות, ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הצדפות פתוחות לחלוטין, ואת האטריות רכות, כ 5 דקות יותר. תשליך את הצדפות שלא נפתחות.
מוסיפים את רוטב הסויה, sriracha, וכוסברה, ומערבבים לשלב.
מגישים מיד עם פלחי לימון.