אטריות בטטה קוגל
המתכון אטריות בטטה קוגל מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לך ביצים, חמאה, אטריות ביצים שנעשו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מיקרוגל אטריות מתוקות קוגל, אטריות תפוחי אדמה ספירליות קוגל, ו אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
בינתיים, להמס חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים; מטוגנים עד מכרז, 8 דקות.
מקציפים ביצים וחלבונים בקערה גדולה.
מוסיפים שמנת חמוצה, ריבה ומלח; מערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת הבטטה; מערבבים היטב. מערבבים בנודלס.
העברת תערובת לתבנית זכוכית מרובעת 8 אינץ ' כי כבר מצופה ספריי בישול nonstick; לכסות צלחת עם נייר כסף.
אופים 30 דקות או עד מחומם דרך. למעלה עם פקאן; בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.