אטריות מטוגנות סיניות
אטריות מטוגנות סיניות יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו גזר, שמן צמחי, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך, אטריות ירקות סיניות, ו אטריות סיניות.
הוראות
מרתיחים אטריות ראמן במשך 3 דקות, או עד מתרכך, ללא מנות טעם. מנות טעם מילואים.
אטריות ניקוז, ולהניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת קטנה. לטרוף ביצים בקערה. מבשלים ומערבבים בשמן חם עד המשרד. תניח בצד.
במחבת נפרדת, חום 1 כפית שמן על חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל ירוק בשמן במשך 2 עד 3 דקות, או עד מתרכך.
להעביר צלחת נפרדת, ולהניח בצד.
מחממים כפית נוספת של שמן בישול באותה מחבת. מבשלים ומערבבים את הגזרים, האפונים והפלפלים בנפרד באותו אופן, ומניחים כל אחד בצד בעת ביצוע.
שלב 2 כפות שמן שומשום עם 1 כף שמן צמחי במחבת נפרדת או ווק. אטריות מטוגנות בשמן במשך 3 עד 5 דקות מעל חום בינוני, הופך באופן קבוע.
מפזרים רוטב סויה, שמן שומשום, וכמות מבוקשת של מנות ראמן שמורות על אטריות, וזורקים למעיל.
הוסף ירקות, ולהמשיך לבשל, פונה לעתים קרובות, במשך 5 דקות נוספות.