איך לבשל פורל
כיצד לבשל פורל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 544 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה שטוחה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפה ופסקטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: איך לבשל פורל, לבשל את הספר: אמנדין פורל, ו לבשל את הספר: מרק פורל מעושן.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהחמאה מריחה קלויה וזהובה, בערך 1 דקה. כבה את החום.
מרפדים נייר אפייה בחתיכת נייר אלומיניום.
מניחים פורל על נייר כסף; פורל פתוח כך שדפנות העור למטה.
מזלפים כל פורל בערך 1/2 כפית חמאה מומסת. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור.
העבירו מתלה לתנור ל -5 או 6 אינץ ' מתחת למקור החום וחממו מראש את הברוילר של התנור על אש גבוהה.
צולים פורל עד שהוא אטום ובקושי יציב למגע, 2 או 3 דקות.
מחזירים מחבת חמאה מומסת על אש גבוהה; מערבבים פנימה מיץ לימון ופטרוזיליה. הביאו לרתיחה רוטב חמאה; להקציף לאיחוד.
מגישים פורל על צלחות ומזלפים רוטב חמאה.