איך להכין צ'יפס קוטג'
איך להכין קוטג' פרייז היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-7 גרם שומן. תמורת 39 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה לאפייה, מלח ופלפל, צמחי מרפא ועוד מספר מצרכים שאפשר להכין היום. זהו מתכון זול לחובבי האוכל האמריקאי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 86%. הציון הזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צ'יפס, איך מכינים צ'יפס בבית, צ'יפס, איך מכינים צ'יפס בבית, ו-Carne Asada Fries: Make It a Party.
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מרפדים תבנית בנייר אפייה או משטח אפייה מסיליקון ומניחים בצד.
מערבבים בקערה גדולה תפוחי אדמה, מלח, פלפל שחור גרוס, פלפל קאיין ועשבי תיבול.
מטפטפים שמן זית על תפוחי האדמה ומערבבים לציפוי אחיד.
מניחים תפוחי אדמה על נייר אפייה, מרווחים באופן שווה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
מוציאים מהתנור, הופכים כל פרוסת תפוח אדמה ומחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות. ממשיכים לבשל ולהפוך עד שתפוחי האדמה משחימים היטב, כ-30 דקות. תפוחי אדמה צריכים להיות פריכים בשוליים, אך עדיין רכים במרכז.