איך לעשות כדורי בשר ללא בשר
איך לעשות כדורי בשר ללא בשר דורש על 5 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 150 אוהדים. אם יש לכם מלח, פלפל קאיין, שיבולת שועל מהירה בישולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא משהו. נסו איך לעשות כדורי בשר ללא בשר, קציצות ללא בשר, ו כדורי בשר ללא בשר עם מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות לשמן החם, מפזרים מלח, ומבשלים ומערבבים עד שהנוזל מפטריות התאדה. מערבבים חמאה לתוך פטריות, להפחית את החום עד בינוני, ומבשלים ומערבבים פטריות עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מערבבים בצל לתוך פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל שקוף, 5 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים שום לתוך תערובת פטריות עד ריחני, על 1 דקה.
העברת תערובת לקערת ערבוב.
מערבבים שיבולת שועל לתוך תערובת פטריות עד משולב היטב. מערבבים בעדינות 1 אונקיה פרמז 'יאנו-רג' יאנו גבינה לתוך תערובת.
מוסיפים פירורי לחם, 1/4 כוס פטרוזיליה, וביצה 1; מתבלים במלח, פלפל שחור, פלפל קאיין ואורגנו.
מערבבים יחד עם מזלג עד מתפורר. מערבבים ביצית 1 הנותרים.
תערובת צריכה להחזיק יחד כאשר לחוץ.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות. לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף.
טופס תערובת לתוך כדורי בשר קטנים באמצעות כף 2.
רול קציצות קלות בין הידיים עד חלקה, אם תרצה; לארגן כדורי בשר על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד כדורי בשר הם חום זהוב קלות, 12 עד 15 דקות.
מביאים רוטב פסטה לרתיחה בסיר גדול; להפחית את החום לנמוך. מערבבים בעדינות כדורי בשר לתוך רוטב עד מצופה. כדורי בשר מבשלים ברוטב עד מבושל דרך, 45 דקות עד 1 שעה.
מעבירים לקערה הגשה ומקשטים עם 1 כף פרמזן-גבינת רג ' יאנו ו 1 כף פטרוזיליה.