אלמונדין יחיד
אלמונדין יחיד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן, פסקטרי וקטוגני זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 381 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם אבקת בצל, פילה יחיד, אגוז מוסקט טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 14 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. הציון הזה די טוב. נסו אלמונדין יחיד + לימון-חמאה תפוחי אדמה מרוסקים, אספרגוס אלמונדין, ו ברוקולי אלמונדין עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים מראש. מרססים תבנית אפייה גדולה ורדודה בתרסיס נון-סטיק.
מניחים פילה בצלחת. בקערה שלבו חמאה, מיץ לימון, מלח, פלפל, אבקת בצל ואגוז מוסקט.
מברישים דגים ברוטב, שומרים חצי. צולים 6 סנטימטרים מהאש במשך 4-6 דקות, רק עד שהדגים מתקלפים. במהלך הרגע האחרון של הבישול, מערבבים שקדים קלויים לרוטב שנותר ומורחים על דגים.
מפזרים עירית טרייה לבחירה לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. שמורת טינגה פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.