קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

אלסקה הליבוט קפרזה

אלסקה הליבוט קפרזה
Alaskan הליבוט קפרזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1193 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 77g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, פטרוזיליה, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה הליבוט באלסקה, טאקו הליבוט אלסקה, ו הדרים הליבוט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים מתלה תנור כ 5 אינץ ' ממקור החום. הכן תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מסדרים הליבוט על תבנית אפייה מוכנה ואופים עד השחמה קלה, 4 עד 6 דקות. פליפ פילה, מתבלים במלח ופלפל שחור, וממשיכים לבשל עד שהבשר אטום, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
למעלה כל פילה עם פרוסת גבינת מוצרלה, עלה בזיליקום, ופרוסת עגבניות, בהתאמה; לחזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
להחזיר הליבוט לתנור ואופים עד הגבינה מתחילה להמיס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לטאטא חומץ בלסמי ושמן זית יחד בקערה; בקרוב מעל מנות הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מקשטים עם בזיליקום קצוץ כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)8largesעלי בזיליקום שלמיםעלי בזיליקום שלמים6קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה או מרגרינה, מחולקיםחמאה או מרגרינה, מחולקים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה227פלפל האבנרואטריות לזניה, מבושלות ומנוקזותאטריות לזניה, מבושלות ומנוקזות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ227פלפל האבנרוגבינת מוצרלה טרייה, פרוסהגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה4קצת קישואים קצוציםפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם454פלפל האבנרופילה הליבוטפילה הליבוט680פלפל האבנרוסטייקים הליבוט, עצמות הוסרו וחותכים לקוביות אינץ 1סטייקים הליבוט, עצמות הוסרו וחותכים לקוביות אינץ 12371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה שוויצרית גרוסהגבינה שוויצרית גרוסה82 כפות חמאה מומסת1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.