אלסקה הליבוט קפרזה
Alaskan הליבוט קפרזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1193 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 77g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, פטרוזיליה, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה הליבוט באלסקה, טאקו הליבוט אלסקה, ו הדרים הליבוט.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים מתלה תנור כ 5 אינץ ' ממקור החום. הכן תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מסדרים הליבוט על תבנית אפייה מוכנה ואופים עד השחמה קלה, 4 עד 6 דקות. פליפ פילה, מתבלים במלח ופלפל שחור, וממשיכים לבשל עד שהבשר אטום, 1 עד 2 דקות יותר.
למעלה כל פילה עם פרוסת גבינת מוצרלה, עלה בזיליקום, ופרוסת עגבניות, בהתאמה; לחזור על שכבות.
להחזיר הליבוט לתנור ואופים עד הגבינה מתחילה להמיס, על 2 דקות.
לטאטא חומץ בלסמי ושמן זית יחד בקערה; בקרוב מעל מנות הליבוט.
מקשטים עם בזיליקום קצוץ כדי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.