קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מטבחיםמקסיקני
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

אמנון ברוטב פטריות (אמנון En סלסה דה Champiñones)

אמנון ברוטב פטריות (אמנון En סלסה דה Champiñones)
גשו לסופר וקנו פילה אמנון, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. נסו עוף עם רוטב פטריות (pollo con סלסה דה Champiñones), אמנון ברוטב פטריות מיסו, ו אמנון W / רוטב זית, פטריות ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את שני הצדדים של פילה אמנון במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה אמנוןפילה אמנון
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פילה אמנון ומבשלים 3 עד 5 דקות.בינתיים, להגדיר סיר מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את החמאה. לאחר נמס, להוסיף את הפטריות, בצל, שום טימין למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל התאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים את הקמח לתוך המחבת, מערבבים לשלב, ומבשלים את הנביכה, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לטאטא את החלב לסיר. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומערבבים לשלב. מביאים את הרוטב לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה, ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות עם כף עץ, עד שהרוטב עבה וחלק וכל טעם גס נעלם, כ 5 דקות.למעלה אמנון עם תערובת פטריות רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אמנוןאמנון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני