אמנון ים תיכוני
אמנון ים תיכוני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 285 קלוריות. מתכון זה משמש 2. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני דיאטה. אם יש לכם מלח, גבינת פטה, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקישואים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם ריבועי קינוח קישואים כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. מתכונים דומים: אמנון ים תיכוני, אמנון ים תיכוני, ו אמנון אפוי בסגנון ים תיכוני.
הוראות
מסדרים פרוסות קישואים בתבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ ' המצופה בתרסיס בישול.
מניחים דגים מעל קישואים; מפזרים דגים באופן שווה עם אורגנו ו -4 המרכיבים הבאים. מסדרים פלפלים ובצל מעל דגים; מזלפים שמן. למעלה עם פרוסות גבינה ולימון.
אופים בחום של 450 למשך 20 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא זיובפן אורגני פינו גריגיו. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
בזיובאפה אורגני פינו גריגיו ניחוחות עשירים ורעננים של תפוחים ואגסים עם רמזים לפרי הדר הנמוגים לזר פרחים ועל החיך הוא בהיר ורענן עם טעמי פרי נפלאים.זיובאפה פינו גריגיו משתלב היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עופות, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריגיו