אמנון מזוגג חרדל-משמש
גשו לסופר וקנו שימורי משמש, פרחי ברוקולי, פילה אמנון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: חזיר בזיגוג חרדל ומשמש, חזיר מזוגג עם רוטב משמש-חרדל, ו חזה עוף מזוגג משמש-חרדל.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים 5 דקות.
מוסיפים קוסקוס; מבשלים ומערבבים 1 דקות. מערבבים ברוקולי ומרק. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים 8 דקות. או עד שנוזל נספג.
בינתיים, מניחים דגים במחבת רדודה מרוסס עם ספריי בישול.
מערבבים שימורים וחרדל; להפיץ על פני דגים.
אופים 10 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מערבבים פרמזן לתוך תערובת קוסקוס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.