אמנון פרמזן אפוי קל הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 119 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1069 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו הערות, חמאה, שנה שלישית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קל בתנור פרמזן אפוי אמנון מצופה, אמנון פרמזן אפוי, ו אמנון פרמזן אפוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות.יבש פט אמנון (אם קפוא, זה צריך להיות מופשר קודם) עם מגבת נייר ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
אמנון
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצם כנף, עור על
2
שכב על תבנית אפייה מרוסס עם תרסיס לא מקל ואופים במשך 10-12 דקות. בעוד דגים אופים, מערבבים חמאה עם שום, טימין וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
עם עצם כנף, עור על
3
הסר דגים מהתנור בעדינות להעיף.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
4
מורחים על 1/2 כפות של תערובת חמאה על הדג, ומחממים את המטגן בתנור שלך. הגדר דגים תחת המטגן במשך כ 2-3 דקות, או עד גבינה מקבל זהב תוסס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
5
מגישים עם לימון.זה גם כל כך תכליתי! אפשר להגיש את זה באורז, בסלט, בסנדוויץ', או אפילו עם תוספת של ירקות אם אוהבים דברים כאלה.פורסם במתכונים, Seafood116 תגובות
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קליפות מלימון
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.