אמפנדה עוף עם צ'וריסו, צימוקים וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל אמפנדה עוף עם צ'וריסו, צימוקים, וזיתים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 268 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו שיני שום, צ'וריסו, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אמפנדס עוף עם צ'וריסו, צימוקים וזיתים, עוף עם זיתים, צימוקים ואורז תרד, ו ירכיים עוף מטוגנות עם בצל פנינה, זיתים ירוקים, צימוקים מוזהבים ולימון משומר.
הוראות
לטפוח עוף יבש ומפזרים מלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף חום, מתהפך פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל, ולהעביר לצלחת. בצל מטוגן, שום ועלי דפנה בשומן הנותר במחבת, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים צ ' וריסו ופפריקה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים זיתים, צימוקים, יין ומרק ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים את כל החלקים החומים. להחזיר עוף למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו על הצלחת, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עוף, מכוסה, מתהפך פעם אחת, עד מכרז, 25 עד 30 דקות בסך הכל.
מעבירים עוף לצלחת נקייה. (רוטב במחבת צריך להיות עקביות של שמנת כבדה; אם זה לא, מבשלים במהירות עד מעובה מעט, על 5 דקות. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להיפטר עור ועצמות בשר קוצצים גס. מערבבים עוף לתוך רוטב וזורקים עלי מפרץ. מתבלים במלח ופלפל, ואז ממלאים קריר, חשופים, כ -30 דקות.
טופס בצק לכדור, ולאחר מכן לעטוף בניילון נצמד משומן (צד משומן ב) ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור עד 204°. משמנים תבנית אפייה רדודה 15 על 10 אינץ '(1 אינץ ' עמוק) עם 1 כף שמן.
מחלקים את הבצק לשניים, ואז מגלגלים החוצה 1 חצי (שומרים על הבצק שנותר מכוסה בניילון נצמד) על משטח משוריין עם פינים מתגלגלים מקורנים למלבן של 15 על 10 אינץ ' ומעבירים למחבת אפייה.
מורחים מילוי באופן שווה על פני הבצק, משאירים גבול של 1 אינץ', ומרטבים גבול עם מים.
מרדדים את הבצק שנותר באותו אופן, ולאחר מכן לארגן מעל מילוי ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
רול הקצוות פנימה ולחץ כדי ליצור שפה דקורטיבית. הפוך חור 1 אינץ (פורקן קיטור) במרכז אמפנדה.
אופים אמפנדה 15 דקות, ואז מברשת קרום עם 3/4 כף שמן ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות יותר.
הסר מהתנור ואת empanada מברשת עם הנותרים 3/4 שמן כפות. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה, ואז להחליק empanada על מתלה באמצעות מרית מתכת רחבה מגניב כדי להתחמם.
חותכים אמפנדה לריבועים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
* מילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* אמפנדה יכול להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר. אם תרצה, לחמם בתנור שחומם מראש 191° 15 דקות.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
ספרדית בתפריט? נסה זיווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.
![עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו]()
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
לפני Negralada מגיע מ עלילה של Tempranillo, מגוון ענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות עם חול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי טאני מובהק.לאחר גיל 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלות מלאה שלה מגיע לקדמת הבמה עם שכבות של פירות תות ריחני, ליקריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים, משיי על החיך.