קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אמפנדה עוף עם צ'וריסו, צימוקים וזיתים

אמפנדה עוף עם צ'וריסו, צימוקים וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל אמפנדה עוף עם צ'וריסו, צימוקים, וזיתים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 268 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו שיני שום, צ'וריסו, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אמפנדס עוף עם צ'וריסו, צימוקים וזיתים, עוף עם זיתים, צימוקים ואורז תרד, ו ירכיים עוף מטוגנות עם בצל פנינה, זיתים ירוקים, צימוקים מוזהבים ולימון משומר.

הוראות

1
לטפוח עוף יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף חום, מתהפך פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל, ולהעביר לצלחת. בצל מטוגן, שום ועלי דפנה בשומן הנותר במחבת, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים צ ' וריסו ופפריקה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
4
מוסיפים זיתים, צימוקים, יין ומרק ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים את כל החלקים החומים. להחזיר עוף למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו על הצלחת, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עוף, מכוסה, מתהפך פעם אחת, עד מכרז, 25 עד 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים עוף לצלחת נקייה. (רוטב במחבת צריך להיות עקביות של שמנת כבדה; אם זה לא, מבשלים במהירות עד מעובה מעט, על 5 דקות. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להיפטר עור ועצמות בשר קוצצים גס. מערבבים עוף לתוך רוטב וזורקים עלי מפרץ. מתבלים במלח ופלפל, ואז ממלאים קריר, חשופים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
טופס בצק לכדור, ולאחר מכן לעטוף בניילון נצמד משומן (צד משומן ב) ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור עד 204°. משמנים תבנית אפייה רדודה 15 על 10 אינץ '(1 אינץ ' עמוק) עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מחלקים את הבצק לשניים, ואז מגלגלים החוצה 1 חצי (שומרים על הבצק שנותר מכוסה בניילון נצמד) על משטח משוריין עם פינים מתגלגלים מקורנים למלבן של 15 על 10 אינץ ' ומעבירים למחבת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מורחים מילוי באופן שווה על פני הבצק, משאירים גבול של 1 אינץ', ומרטבים גבול עם מים.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מרדדים את הבצק שנותר באותו אופן, ולאחר מכן לארגן מעל מילוי ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
רול הקצוות פנימה ולחץ כדי ליצור שפה דקורטיבית. הפוך חור 1 אינץ (פורקן קיטור) במרכז אמפנדה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
אופים אמפנדה 15 דקות, ואז מברשת קרום עם 3/4 כף שמן ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר מהתנור ואת empanada מברשת עם הנותרים 3/4 שמן כפות. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה, ואז להחליק empanada על מתלה באמצעות מרית מתכת רחבה מגניב כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
חותכים אמפנדה לריבועים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
1
* מילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* אמפנדה יכול להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר. אם תרצה, לחמם בתנור שחומם מראש 191° 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית בתפריט? נסה זיווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
לפני Negralada מגיע מ עלילה של Tempranillo, מגוון ענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות עם חול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי טאני מובהק.לאחר גיל 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלות מלאה שלה מגיע לקדמת הבמה עם שכבות של פירות תות ריחני, ליקריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים, משיי על החיך.