תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל אמפנדה עוף עם צ'וריסו, צימוקים, וזיתים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 268 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו שיני שום, צ'וריסו, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אמפנדס עוף עם צ'וריסו, צימוקים וזיתים, עוף עם זיתים, צימוקים ואורז תרד, ו ירכיים עוף מטוגנות עם בצל פנינה, זיתים ירוקים, צימוקים מוזהבים ולימון משומר.
הוראות
1
לטפוח עוף יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף חום, מתהפך פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל, ולהעביר לצלחת. בצל מטוגן, שום ועלי דפנה בשומן הנותר במחבת, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים צ ' וריסו ופפריקה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
4
מוסיפים זיתים, צימוקים, יין ומרק ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים את כל החלקים החומים. להחזיר עוף למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו על הצלחת, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עוף, מכוסה, מתהפך פעם אחת, עד מכרז, 25 עד 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים עוף לצלחת נקייה. (רוטב במחבת צריך להיות עקביות של שמנת כבדה; אם זה לא, מבשלים במהירות עד מעובה מעט, על 5 דקות. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להיפטר עור ועצמות בשר קוצצים גס. מערבבים עוף לתוך רוטב וזורקים עלי מפרץ. מתבלים במלח ופלפל, ואז ממלאים קריר, חשופים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
טופס בצק לכדור, ולאחר מכן לעטוף בניילון נצמד משומן (צד משומן ב) ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
2
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור עד 204°. משמנים תבנית אפייה רדודה 15 על 10 אינץ '(1 אינץ ' עמוק) עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחלקים את הבצק לשניים, ואז מגלגלים החוצה 1 חצי (שומרים על הבצק שנותר מכוסה בניילון נצמד) על משטח משוריין עם פינים מתגלגלים מקורנים למלבן של 15 על 10 אינץ ' ומעבירים למחבת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מורחים מילוי באופן שווה על פני הבצק, משאירים גבול של 1 אינץ', ומרטבים גבול עם מים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מרדדים את הבצק שנותר באותו אופן, ולאחר מכן לארגן מעל מילוי ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
6
רול הקצוות פנימה ולחץ כדי ליצור שפה דקורטיבית. הפוך חור 1 אינץ (פורקן קיטור) במרכז אמפנדה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
7
אופים אמפנדה 15 דקות, ואז מברשת קרום עם 3/4 כף שמן ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מהתנור ואת empanada מברשת עם הנותרים 3/4 שמן כפות. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה, ואז להחליק empanada על מתלה באמצעות מרית מתכת רחבה מגניב כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
חותכים אמפנדה לריבועים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
1
* מילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* אמפנדה יכול להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר. אם תרצה, לחמם בתנור שחומם מראש 191° 15 דקות.
ספרדית בתפריט? נסה זיווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.