קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

אמפנדה של בריאנה עם רוטב צ'ימיצ' ורי.

אמפנדה של בריאנה עם רוטב צ'ימיצ' ורי.
המתכון של בריאנה עם רוטב צ'ימיצ' ורי מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1003 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן זית, כוסברה, נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו אמפנדה עם חזיר במרינדה ופלפלים אדומים קלויים (Empanada de Lomo) מ 'ספרד, Bistec Argentino al Chimichurri (סטייק עם רוטב Chimichurri), ו סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי (Carne con Chimichurri) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומעיל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבשר טחון לשבור אותו עם כף עץ. מערבבים את הבשר ומבשלים אותו עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
3
הסר את הבשר מן המחבת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת. להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את הבצל, בישול עד מתרכך, על 8 דקות. מערבבים את השום, אבקת צ ' ילה, כמון, כוסברה ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
כוסברה.כוסברה.
שוםשום
כמוןכמון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבשר הטחון בחזרה למחבת ומערבבים לשלב. כבה את החום ולתת מגניב במשך 5 דקות. מערבבים בצ ' ילי ירוק וביצה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
בשר טחוןבשר טחון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
ממלאים קערה קטנה במים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
להניח כמה עטיפות empanada על משטח שטוח. למעלה במרכז כל עטיפה עם כ 3 כפות של מילוי בשר. לטבול את האצבע בקלילות במים ולהפעיל אותו לאורך הקצוות של העטיפה. מקפלים את העטיפה על הבשר, לצורת חצי ירח וצובטים אותו בחוזקה. חזור עם העטיפות שנותרו ומילוי מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בקרבקר
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
8
מחממים מחבת טחון עמוקה מעל חום גבוה ויוצקים מספיק שמן קנולה כדי למלא את המחבת בחצי הדרך במעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מחממים את השמן ל 350 מעלות F. מטגנים את אמפנדס עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות בכל צד. הקפד להעיף אותם כך שהם מבשלים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
10
הסר מהמחבת ולנקז אותם על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
11
תעביר את האמפנדות למגש הגשה ותגיש עם רוטב צ 'ימיצ' ורי לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
1
באח 2 כפות של גרידה מהלימונים ולסחוט 1/4 כוס מיץ.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
מיץמיץ
2
מוסיפים את ההתלהבות והמיץ למעבד מזון או לבלנדר יחד עם כוסברה, פטרוזיליה, מנטה, שום, מלח, פתיתי פלפל אדומים ושמן זית. דופק כדי למזג את החומרים. אם הרוטב עבה מדי, מוסיפים עוד שמן ומיץ לימון. הרוטב צריך להיות דק מספיק כדי לשפוך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
מיץמיץ
רוטברוטב
מנטהמנטה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
3
מעבירים את הרוטב לקערת הגשה ומגישים עם אמפנדס.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה