אמפנדס גויאבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, כל כך לתת Guavan Empanadas לנסות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם גבינת שמנת, מיץ ליים, עטיפות אמפנדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו Guavan Empanadas, גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה, ו גבינת גויאבה (גויאבה פסטלילוס) (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את גבינת שמנת, ביצה, סוכר, גרידת ליים ומיץ ליים במעבד מזון עד חלקה.
שים 1 כף משחת גויאבה במרכז כל עטיפת אמפנאדה, ואז למעלה עם 1 כף של תערובת גבינת שמנת. מקפלים את הבצק על המילוי ולחץ על הקצוות עם מזלג לאטום.
חום על 11/2 אינץ ' שמן צמחי בסיר רחב עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350 מעלות F. עבודה בקבוצות, מטגנים את empanadas עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד. (להחזיר את השמן 350 מעלות F בין קבוצות.)
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת. אבק עם סוכר של ממתקים.