אננס עלומה וניל
אם $ 3.44 למנה נופל בתקציב שלך, אננס עלומה וניל יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, ו מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שעועית וניל, ליווי: גלידת ונילן, גרנד מרנייה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו בבאס רום עם אננס עלומה & גלידה vanillan, משמש עלומה וניל, ו אפרסקים עלומים וניל (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף אננס, ואז רבע לאורכו.
חותכים את הליבה, ולאחר מכן לחתוך כל רבעון לאורכו ל 4 חתיכות (עבור סך של 16).
לגרד זרעים שעועית וניל למחבת כבדה 12 אינץ ' עם קצה של סכין קילוף, ולאחר מכן להוסיף תרמיל, יין, Grand Marnier, סוכר חום, מקל קינמון, עלה דפנה, ציפורן, וקמצוץ גדול של מלח. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מומס.
מוסיפים אננס לתערובת יין וחוזרים לרתיחה.
הסר מהחום. אננס מגניב נוזלי, על 1 שעה.
להעביר אננס עם כפית מחוררת למחבת גיליון 4 צדדית, ולאחר מכן להרתיח נוזל עד מופחת על 2/3 כוס, על 35 דקות.
מפזרים אננס עם סוכר מגורען, ואז מטגנים 3 עד 4 אינץ ' מחום עד קרמל מעט חרוך קלות כתמים, 10 עד 15 דקות (לצפות בזהירות ולהסיר כל אננס שצובע מהר יותר).
אננס יכול להיות עלומה ונוזל מופחת 1 יום קדימה ומקורר בנפרד.
מפזרים סוכר צלייה לפני ההגשה.