אננס צלוי עם ויסקי קרמל מעל גלידת וניל
אננס צלוי עם קרמל בורבון מעל גלידת Vanillan עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו קוקוס, סוכר חום, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ג'ורג'קרמלין: עוגות קינמון שוקולד עם ציפוי בורבון וניל, רוטב קרמל בורבון, ופקאנים מסוכרים, גלידת וניל צ'אי, ו רוטב קרמל וניל בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב סוכר מגורען, 3 כפות בורבון, 3 כפות מים, ומיץ בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני ומבשלים, מבלי לערבב, 10 דקות או עד הזהב.
הסר מהחום. בזהירות להוסיף קרם, ערבוב כל הזמן (תערובת יהיה בועות במרץ). מגניב במקצת. מערבבים הנותרים 2 כפיות בורבון ווניל.
חותכים אננס לאורכו לתוך 12 פרוסות; לחתוך כל פרוסה חצי לרוחב. מסדרים אננס על מחבת ברוילר מצופה בנייר כסף מצופה ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם סוכר חום. מטגנים 5 סנטימטרים מחום במשך 12 דקות או עד חום זהוב.
סקופ 1/3 גביע גלידה לתוך כל אחד 6 קערות. מסדרים 4 פרוסות אננס בכל קערה; למעלה כל מנה עם 2 1/2 כפות רוטב קרמל.
מפזרים כל מנה עם 2 כפיות קוקוס; לשרת מיד.