קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות13
מגזין

אנצ'ילדות שום בקר

אנצ'ילדות שום בקר
אנצ'ילדות בקר שום עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -21 גרם חלבון , 32 גרם שומן , ובסך הכל 579 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שימורים של עגבניות, מרק בקר, רוטב עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 47% , המנה הזו מוצקה. אנצ'ילדות שום בקר , אנצ'ילדות בקר שום ואנצ'ילדות בקר דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית 6-8 דקות או עד שהבקר כבר לא ורוד, ומפרקים את הבקר לפירורים; לנקז. מערבבים פנימה קמח ותבלינים. מערבבים פנימה עגבניות; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מחממים תנור ל-350 מעלות. בסיר מחממים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
להוסיף שום; מבשלים ומערבבים דקה אחת או עד לריכוך. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; להקציף בהדרגה את המרק. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים רוטב עגבניות ותבלינים; לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים 1-1/2 כוסות רוטב לתוך 13x9 אינץ' לא משומן. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מניחים כ-1/4 כוס תערובת בקר במרכז על כל טורטייה; למעלה עם 1-2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מגלגלים ומניחים מעל הרוטב, כשהצד התפר כלפי מטה. מעל הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
אופים, מכוסה, 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מפזרים את שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9
אופים, ללא כיסוי, 10-15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

אפשר לשלב מקסיקני עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את הכרם פינו נואר של Clos Pegase Mitsuko. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו
כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו
לפינו נואר 2012 יש ניחוחות מפתים עמוקים של דובדבנים אדומים ושחורים ו-olallieberry המודגשים על ידי פטריות פורצ'יני מיובשות, תה פו-אר, תבלינים מתוקים וקוביות של קטורת כנסייה. היין משיי וחסר תפרים בפה, מאזן בשרניות עם חומציות מושלמת ותחושת פה שופעת.