אספרגוס בגריל עם פלפל Zabaglione
אספרגוס בגריל עם פלפל Zabaglione עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם אספרגוס, ביצה, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס עם פלפל שחור-Pecorino Zabaglione, פטוצ'יני פלפל שחור עם רוטב שרדונה ואספרגוס בגריל, ו פירות בגריל עם Zabaglione לימון.
הוראות
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. בקערה בינונית חסינת חום, לטאטא את חלמוני הביצה עם ביצה וין סנטו. מניחים את הקערה על סיר בינוני של מים רותחים וטורפים במרץ את הביצים מעל חום מתון עד שהרוטב מחזיק פסגות המשרד, על 5 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים את החמאה עם השמנת והפלפל הכבדים.
לטאטא את תערובת הקרם לתוך הרוטב, 1 כף בכל פעם, עד משולב. מתבלים את הזבגליון במלח ומתחממים.
בקערה גדולה, לזרוק את האספרגוס עם שמן זית מתבלים במלח. גריל האספרגוס על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד חרוך בכל רחבי ו פריך-מכרז, על 5 דקות.
להעביר את האספרגוס לצלחות.
מניחים את קערת הרוטב על הסיר של מים רותחים לטאטא מעל חום נמוך עד עבה ופשוט מחומם דרך, על 1 דקה. כפית את הרוטב על האספרגוס, מפזרים את Parmigiano-רג ' יאנו ומגישים.