אספרגוס ועוגת טורקיה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. אם יש לך פטריות, חמאה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס טורקיה מוקפץ, להמיס אספרגוס טורקיה, ו Divan אספרגוס הודו.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל בחמאה, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים בקמח; מבשלים עד שהתערובת חלקה ותוססת. בהדרגה להוסיף חצי וחצי, מלח ופלפל.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד עבה.
הסר מהחום; מערבבים בטורקיה, אספרגוס, פטריות ויין.
תפריד את הבצק ל-8 משולשים.
מניחים בצק בצלחת פאי 9 אינץ 'ungreased בתבנית דיבר, עם טיפים צרים חופפים שפה של צלחת על 3 אינץ' (ראה תמונה). לחץ על הבצק בצד ובתחתית כדי ליצור קרום. תערובת הודו כפית באופן שווה על פני הבצק. להביא טיפים של בצק מעל מילוי להיפגש במרכז; לא חופפים.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב.