אספרגוס ועגבניה טארט דורש על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. גשו לסופר וקנו טיפים אספרגוס, עגבניות משומר, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 38%. נסו אספרגוס, עגבניות שרי וטארט פטה, עוגת אספרגוס, ו עוגת אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את קרום העוגה הקפוא על תבנית אפייה. לדקור את החלק התחתון של הקרום עם מזלג ולאפות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מטגנים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר בייקון ולנקז על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מוסיפים בצל וטיפים אספרגוס למחבת עם שומן בייקון וטחון עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות