אספרגוס ועגבניה טארט דורש על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. גשו לסופר וקנו טיפים אספרגוס, עגבניות משומר, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 38%. נסו אספרגוס, עגבניות שרי וטארט פטה, עוגת אספרגוס, ו עוגת אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את קרום העוגה הקפוא על תבנית אפייה. לדקור את החלק התחתון של הקרום עם מזלג ולאפות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מטגנים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר בייקון ולנקז על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מוסיפים בצל וטיפים אספרגוס למחבת עם שומן בייקון וטחון עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק