אספרגוס-שמיר סופלה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל טחון, תחליף ביצה קרטון, 2 שמיר כפית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלמון, גבינת שמנת & סופלה שמיר, סופלה אספרגוס, ו סופלה אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים חתיכת רדיד מספיק זמן כדי להתאים סביב צלחת סופל 1 1/2 ליטר, המאפשר חפיפה 1 אינץ'; לקפל אורך לסכל לשלישים. מעיל קל צד אחד של נייר כסף ותחתית צלחת עם ספריי בישול. לעטוף לסכל סביב מחוץ צלחת, צד מצופה נגד צלחת, ומאפשר לו להאריך 4 אינץ ' מעל השפה כדי ליצור צווארון; מאובטח עם מחרוזת או סרט מיסוך.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; להסיר קשקשים עם סכין או מקלף ירקות,אם תרצה. אספרגוס קיטור, מכוסה, 3 דקות או עד פריך במכרז; ניקוז. פרוסה דק אספרגוס חניתות שווה 1/2 כוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
קולף
רול פירות צהוב אחד
4
חותכים הנותרים חניתות אספרגוס לשניים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
מניחים קמח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם חוט להקציף עד היטב מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 3 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מניחים תחליף ביצה בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תחליף ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר מהחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מניחים תערובת חלב, חניתות אספרגוס חצוי, פירה, שמיר, מלח ופלפל אדום בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה; מערבבים אספרגוס פרוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת חלב. מקפלים בעדינות בתערובת לבן ביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
יוצקים תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
12
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ואפה 45 דקות נוספות או עד לנפיחות וזהב.