אספרגוס פטוצ'יני
ניתן להכין את המתכון לפטוצ'יני אספרגוס תוך כ-25 דקות. תמורת 1.98$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-18 גרם חלבון, 22 גרם שומן ובסך הכל 469 קלוריות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אספרגוס, בצל, גבינת שמנת ופטוצ'יני. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פטוצ'יני אספרגוס, פטוצ'יני ואספרגוס אל בורו ופטוצ'יני שמנת עם אספרגוס.
הוראות
מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה מטגנים את האספרגוס, הבצל והשום בחמאה עד לריכוך.
מוסיפים את שאר החומרים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 5 דקות או עד שהגבינה נמסה והרוטב מתערבב.
מסננים פטוצ'יני; לזרוק עם תערובת אספרגוס.