קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

אספרגוס קלוי ופיצת פונטינה

אספרגוס קלוי ופיצת פונטינה
אספרגוס קלוי ופיצה פונטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו תפוחי אדמה מתוקים קלויים & פיצה בצל מקורמל עם רוטב בשמל, גבינת פונטינה & סלט ארוגולה, אספרגוס קלוי, פיצה ביצה & פרושוטו, ו פיצה פטריות, אספרגוס ופלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור על המיקום הנמוך ביותר מחממים ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים שמן ושום. אספרגוס לקצץ; לזרוק עם מלח, פלפל וחצי תערובת שום על גיליון אפייה rimmed. צלי עבור 5minutes.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
על משטח מקומח קלות, מגלגלים בצק למלבן בגודל 16 על 10 אינץ'. מפזרים בנדיבות תבנית אפייה שנייה עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים בצק על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
להוסיף גבינה ואספרגוס, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
גבינהגבינה
6
אופים עד גבינה נמסה קרום הוא פריך, על 12minutes. למעלה עם שאריות שמן שום.
מרכיבים שתצטרך
שמן שוםשמן שום
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
חותכים ל 8 פרוסות.
8
לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין