אספרגוס קלוי ופיצת פונטינה
אספרגוס קלוי ופיצה פונטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו תפוחי אדמה מתוקים קלויים & פיצה בצל מקורמל עם רוטב בשמל, גבינת פונטינה & סלט ארוגולה, אספרגוס קלוי, פיצה ביצה & פרושוטו, ו פיצה פטריות, אספרגוס ופלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור על המיקום הנמוך ביותר מחממים ל 260°.
מערבבים שמן ושום. אספרגוס לקצץ; לזרוק עם מלח, פלפל וחצי תערובת שום על גיליון אפייה rimmed. צלי עבור 5minutes.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים בצק למלבן בגודל 16 על 10 אינץ'. מפזרים בנדיבות תבנית אפייה שנייה עם קמח תירס.
להוסיף גבינה ואספרגוס, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
אופים עד גבינה נמסה קרום הוא פריך, על 12minutes. למעלה עם שאריות שמן שום.