אספרגוס קלוי עם פרושוטו & ביצה עלומה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? אספרגוס קלוי עם פרושוטו & ביצה עלומה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אספרגוס, פרושוטו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס קלוי עם פרושוטו פריך וביצה עלומה, ביצים עלומות עם אספרגוס קלוי, פרושוטו, ושמן צ'ייב, ו אספרגוס בגריל, פרושוטו, לחם מטוגן וביצה עלומה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים אספרגוס בתבנית אפייה טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני-נמוך.
הוסף prosciutto; לבשל, ערבוב, עד הזהב שניתנו, 3 עד 4 דקות.
מפזרים פרושוטו ושמן על אספרגוס. מתבלים בפלפל שחור וזורקים למעיל. צלי בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. לזרוק ולחזור לתנור עד המשרד עדיין רך לנשוך, 5 דקות.
ממלאים סיר גדול עם 2 עד 3 סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, לשפוך חומץ וקורט של מלח. לפצח ביצה לתוך קערה ואז בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים. חזור עם שאר הביצים. ביצים Poach עד הלבנים הם המשרד חלמונים התעבו אבל הם לא קשה, 4 עד 6 דקות.
הסר את הביצים מהמים עם כפית מחוררת, טבול על מגבת מטבח כדי להסיר עודפי מים, ולאחר מכן להעביר צלחת חמה.
טפטוף אספרגוס עם מיץ לימון.
העברת אספרגוס צלחות, העליון עם ביצה עלומה קמצוץ של גרידת לימון. מתבלים בפלפל שחור ומגישים.