אסקרגו שום שמנת
אסקרגו שום שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1034 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בצק פילו, מלח ופלפל, קצפת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו אסקרגו עם חמאת שום והתזה של קוניאק, אסקרגו, ו Escargot ערלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קל לרסס מחבת cupcake עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מניחים את בצק הפילו על משטח שטוח ומברישים כל גיליון עם חמאה מומסת.
שכבו את הסדינים אחד על השני וחתכו את הערימה לרביעיות. דוחפים כל פיסת בצק למחבת קאפקייקס, ויוצרים כוסות עם הבצק.
אופים את כוסות הפילו במשך 10 עד 15 דקות, עד הזהב.
לנקז את החלזונות ולשטוף אותם עם מים זורמים עד הנוזל פועל ברור. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החלמונים והשמנת הכבדה.
מחממים מחבת סאוט, מוסיפים 4 כפות חמאה, שום ואז החלזונות.
לטגן במשך כמה דקות ולאחר מכן להוסיף חצי מתערובת שמנת כבדה. מביאים לרתיחה ומתבלים עם מלח ופלפל. הרוטב יתעבה בעת הקירור.
הסר את כוסות הפילו מקופסאות המאפין.
מניחים גביע פילו על צלחת או קערה ולשים 8 אסקרגו בכוס זורם מתוך הכוס.
יוצקים את הרוטב בכוס מעל escargot.