אפוגטו שוקו חם עם גלידת מנטה
Affogato Hot-Cocoan עם גלידה מנטה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי שוקולד מריר, מלח כשר, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אפוגטו מנטה, אפוגטו מנטה, ו מרשמלו מנטה תוצרת בית עם שוקו חם מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב, 1/2 כוס שמנת, סוכר, מלח, ו 1/4 כוס מים בסיר כבד גדול.לגרד זרעים שעועית וניל; addbean. מביאים לרתיחה, ערבוב להתמוסס.
מוסיפים שוקולד ואבקת קקאו;מקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת פשוט מגיעה לרתיחה. לעשות קדימה: קקאו יכול להיותמעשה 1 יום קדימה.
בואו מגניב; לכסות ולהירגע.להביא לרתיחה לפני המשך.
להקציף נשאר 1/2 כוס שמנת וקפה אנדרגראונד בקערה קטנה עד להיווצרות firmpeaks. לעשות קדימה: קצפת יכול להיות עשה 2 שעות קדימה. כיסוי וצינה.Rewhisk אם יש צורך לפני השימוש.
הסר שעועית וניל מקקאו חם; להשליך.
העברת קקאו לבלנדר וpurée עד עבה קצף, על 2 דקות.
סקופ גלידה לתוך כוסות תה; יוצקים hotcocoa לתוך כוסות, חלוקת באופן שווה. למעלה eachwith מנה קטנה של קצפת קפה.
מקשטים עם מקל ממתקים קטן, אם תרצה.