אפוי יווני קלוי תפוחי אדמה עם גבינת פטה
תפוחי אדמה קלויים יוונית Herbed עם גבינת פטה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לך תפוחי אדמה, אורגנו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו כרובית לימון קלוי יווני ותפוחי אדמה עם גבינת פטה, תפוחי אדמה יווניים קלויים עם Fetan ולימון, ו Htipiti (פלפל אדום קלוי יווני ומטבל גבינת פטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). שמן קל צלחת אפייה גדולה.
מערבבים את תפוחי האדמה, שום, שמן זית, מים, מיץ לימון, מלח ופלפל יחד בקערה עד תפוחי האדמה מצופים באופן שווה; לשפוך לתוך צלחת אפייה מוכן.
צלי בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה מתחילים להשחים, כ -40 דקות. לתבל את תפוחי האדמה עם אורגנו ונענע. אם המנה נראית יבשה, יוצקים עוד 1/2 כוס מים לתוך המנה. חזור לתנור ואפה כ -40 דקות יותר. למעלה עם גבינת פטה מתפוררת לשרת.