קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

אפונה & סלט שעועית סויה עם שמיר טרי

אפונה & סלט שעועית סויה עם שמיר טרי
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שעועית סויה, חרדל מלא, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט אפונה עם בייקון ושמיר טרי, סלמון & סלט שעועית סויה, ו סלט שעועית סרטנים, אבוקדו וסויה.

הוראות

1
Cook the peas and soya beans in boiling salted water for 3-4 mins until just tender.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
Drain, then run under cold water until completely cooled.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
Meanwhile, make the dressing.
4
Mix all the ingredients together, season, then stir until well combined. Toss the beans and peas in the dressing with the chopped dill and scatter over the sprigs to serve.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
שמירשמיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים