אפונה של טוני מנטואנו, בייקון ופקורינו
האפונה, הבייקון והפקורינו של טוני מנטואנו עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. אם יש לך אפונה הצמד סוכר, לחם, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פופקורן עם פקורינו רומנו ובייקון, אפונה, בייקון, סלט גבינה פקורינו, ו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו) (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים בייקון למחבת גדולה של חום בינוני. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא פריך אבל עדיין לעיס, כחמש דקות.
הסר בייקון עם כפית מחוררת ולהניח בצד. למדוד 1 כף של שומן בייקון ולהעביר לקערה גדולה. זרוק את שאר השומן.
יוצקים 1/3 כוס שמן הזית למחבת הגדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל לנצנץ, מוסיפים את קוביות הלחם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות מאוד, עד חום זהוב, ארבע עד חמש דקות.
הסר פירורי לחם עם כפית מחוררת ולנקז על כמה מגבות נייר.
להביא סיר בגודל בינוני של מים לרתיחה ולהוסיף קמצוץ של מלח. בעוד זה מתחמם, להגדיר קערה בגודל בינוני של מי קרח. כאשר מים בסיר מגיע לרתיחה, מוסיפים את האפונה ואת האפונה הצמד, ומבשלים במשך 30 שניות.
מסננים במסננת כאשר נעשה, ולאחר מכן להעביר את האפונה ואת האפונה הצמד למי הקרח. כאשר מגניב לחלוטין, לנקז את שניהם היטב.
באותה קערה גדולה כמו שומן בייקון, מוסיפים את האפונה, הצמד אפונה, יורה אפונה, נבטי אפונה (אם משתמשים), קרוטונים, מיץ לימון, ונשארו שתי כפות של שמן זית. לזרוק היטב. מחלקים את הסלט בין שתי צלחות ומקשטים עם בייקון מבושל ואת שבבי פקורינו.