אפיית הודו ותפוחי אדמה ביתית
אפיית הודו ותפוחי אדמה בסגנון ביתי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 230 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו, עופות תיבול, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תבשיל הודו וביסקוויט ביתי, מרק תפוחי אדמה ביתי, ו מרק תפוחי אדמה ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. spray 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול; להפריש. הפוך פירה לפי ההוראות על תיבת 4 מנות-למעט להשתמש 1 כוס מים חמים, 1/2 כוס חלב 2 כפות חמאה.
בסיר 2 ליטר, לחמם טורקיה, ירקות, רוטב ועופות תיבול לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת הודו לתוך תבשיל. כפית או תפוחי אדמה סביב קצה התבשיל.
אופים חשפו 35 עד 40 דקות או עד בועות תערובת סביב קצה התבשיל.