אפיית פודינג קישואים
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 189 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, פרמזן, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פודינג דלעת ללא אפייה, עוגת זוקיני שוקולד עם רוטב פודינג, ו אפיית ביצים קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בסיר גדול עם מכסה הדוק, לשלב חמאה מומסת קישואים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום, להפריש ולתת קישואים להתקרר לפני הוספת ביצים כדי למנוע מהם להיות מקושקשת. מקציפים ביצים עם חלב; מוסיפים פירורי לחם, בצל, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף, מלח, פלפל, ו 2 כפות של הפרמזן.
מערבבים תערובת עם קישואים, ערבוב עד מעורבב. תהפוך לתבשיל חמאה של 1/2 ליטר.
מפזרים העליון עם פרמזן שנותר.
אופים חשפו במשך 35 עד 40 דקות. אם המנה כבר בקירור, לאפשר כ -10 דקות זמן אפייה ארוך יותר.