אפל רולי פולי
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו Apple Roly-פולי, ג'אם רוליפולי, ו Blackberry Roly-פולי (מתכונים דומים).
הוראות מניחים סיר מים על הכיריים וממלאים עם 2 ליטרים מים. מביאים לרתיחה. בעוד המים הוא חימום, לשלב את הביצה מוכה, חלב, ו 1/2 מקל חמאה בקערת ערבוב.
בקערה נפרדת, לשלב את המלח ואבקת אפייה.
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מערבבים את הקמח, 1 כף בכל פעם, באמצעות רק מספיק כדי להפוך את הבצק נוקשה.
לאחר שהבצק נוקשה, מגלגלים אותו על משטח מקומח קלות לעובי 1/2 אינץ'. צור את הבצק לתוך מלבן ומברשת בנדיבות עם חמאה מומסת.
מפזרים את סוכר הקינמון על הבצק ומניחים את פרוסות התפוחים על הסוכר בשורות.
מעבירים את הבצק לבד גבינה ומגלגלים את הבצק בחוזקה לתוך בול עץ. לעטוף את בד הגבינה בחוזקה סביב בול העץ, אבטחת שני הקצוות וקשירת חוט מטבח כך היומן שומר על צורתו כפי שהוא רותח.
הטביעו את פולי הרוולי במים הרותחים וממשיכים להרתיח במשך 45 דקות, או עד שהבצק מוצק למגע.
הסר את סיר המים מהחום והשתמש במרית כדי להעביר את פולי הרולי לצלחת כדי להתקרר לפני ההגשה.
כדי להפוך את רוטב חמוציות, לערבב את השמנת, סוכר, חומץ, קורנפלור בסיר. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שהרוטב מתעבה.
מוסיפים את החמוציות ומבשלים 2 דקות יותר. כדי לשרת, לשפוך את הרוטב על פולי הרולי, ולהעביר כל רוטב נוסף סביב השולחן לשפוך על פרוסות בודדות.
מרכיבים מנות :
454 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' תפוחים, פרוס דק 1 אוראו ממולאים כפולים 1 1/3 כוס מולסה 1 מקלות חמאה, בתוספת 2 אונקיות, נמסה, עבור צחצוח פולי 1 אוראו ממולאים כפולים נייר אורז 8 שרימפס וורידים סוכר קינמון 1 1 כף אורגנו מיובש אפונה קפואה 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר (ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל) 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר עגבניות שמש לא 1 ביצה, הוכה היטב 4 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס קמח, או מספיק כדי להפוך את הבצק נוקשה 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס 0 חתיכות טופי הית' בר 5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רצועת קליפת לימון 158 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ' 2 בצל צהוב בינוני, קצוץ מים, או מספיק כדי לכסות את פולי הרולי 8 שרימפס וורידים רוטב חמוציות