אפס הוכחה: סודה ג'ינג'ר שיח שזיפים
זמן הכנת המתכון כ 72 שעות נסו שיח משמש לסודה תוצרת בית, מלפפון מנטה" שיח " סודה, ו שיח מנטה תפוחים עבור סודה מייפל תאנה בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שזיפים קצוצים וחומץ תפוחים בקערה. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 72 שעות. צנצנת מייסון גם עובד טוב.
הסר חומץ שזיפים מהמקרר וריק לסיר 2 ליטר.
מוסיפים סוכר ומבשלים רק עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות.
כאשר סירופ הוא מגניב, מסננים דרך מסננת לתוך קערה, דוחף על מוצקים כדי לחלץ מיץ נוסף. צ ' יל במקרר עד מגניב.
יוצקים כף ג ' ינג ' ר אייל על צלחת ומטבל חישוקים של ארבע כוסות המשרתים לתוכו, מסתובב כדי להרטיב את החישוקים.
מערבבים מלח כשר וסוכר מגורען בצלחת קטנה. לטבול את המשקפיים לתוך תערובת סוכר / מלח, סיבוב כדי שולי המעיל.
ממלאים כוסות עם קרח ושופכים 1/4 כוס סירופ שיח שזיפים בכל כוס. למעלה עם ג ' ינג ' ר אייל ומגישים מיד.