אפרודיזיאק טליאטלה עם רוטב גבינה כחולה
אפרודיזיאק טליאטלה עם רוטב גבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 796 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 102 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . לך לחנות ותביא גבינה, אורגנו, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו טרי Tagliatelle עם הנבט ברוקולי ורוטב גבינה נוטף, כנפי עוף בגריל עם רוטב חריף חריף צ'יפוטלה ורוטב טבילת גבינה כחולה, ו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מרתיחים את tagliatelle עד מבושל דרך עדיין מוצק מעט, 8 עד 10 דקות; לנקז.
לטפטף שמן זית על הפסטה המבושלת ולזרוק בעדינות למעיל.
מחממים את השמנת בסיר על אש נמוכה עד חם; מערבבים בגבינה הכחולה, אבקת שום, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור, פלפל לבן, אגוז מוסקט, אורגנו ובזיליקום. מבשלים בעדינות עד הגבינה הכחולה נמסה והרוטב חם, אבל לא נותן לרתוח הרוטב.
מניחים את הטליאטלה במנה ושופכים את הרוטב על הפסטה. למעלה עם אגוזים לשרת.