אפרסמון פודינג הודי אפוי יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו דבשה, ביצים, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, פודינג אפרסמון, ו פודינג אפרסמון.
הוראות
1
במעבד בלנדר או מזון, מערבולת אפרסמון עיסת וסודה לשתייה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
אפרסמון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בקערה, עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח סוכר, 1/2 כוס חמאה, דבשה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים ביצים ווניל ומכים עד חלקה. בקערה אחרת, מערבבים קמח תירס, קינמון, זנגביל, ואולספייס. מערבבים מרכיבים יבשים ואפרסמון טהור לתוך תערובת חמאת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמון
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים צימוקים ואגוזי מלך ומערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מקלות קינמון קצרים
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר 7-8 כוסות חמאה או עובש טבעת (לא עמוק יותר מ 3 ב.); מכסים בחוזקה בנייר כסף. שים מחבת במחבת גדולה יותר ומניח בתנור 300.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הוסף 3/4 אינץ מים רותחים למחבת החיצונית סביב מחבת כיכר או 1/2 אינץ מים רותחים סביב עובש טבעת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
אופים עד פודינג הוא מוצק במרכז כאשר נלחץ קלות( לסכל להרים לבדוק), על 2 שעות (על 1 1/4 שעות בתנור הסעה). בזהירות להרים מחבת מן המים ולתת לעמוד 10 דקות, ואז לחשוף. תריץ סכין בין פודינג לצדדים של המחבת כדי לשחרר. הפוך על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חותכים פודינג חם או קר לפרוסות, מעבירים לצלחות, ומעל עם כפות של רוטב אפרסמון-eggnog.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Obere Steigen Gruner Veltliner. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.