אפרסמון אפיה פודינג הודי
אפרסמון פודינג הודי אפוי יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו דבשה, ביצים, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, פודינג אפרסמון, ו פודינג אפרסמון.
הוראות
במעבד בלנדר או מזון, מערבולת אפרסמון עיסת וסודה לשתייה עד חלקה.
בקערה, עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח סוכר, 1/2 כוס חמאה, דבשה עד מעורבב.
מוסיפים ביצים ווניל ומכים עד חלקה. בקערה אחרת, מערבבים קמח תירס, קינמון, זנגביל, ואולספייס. מערבבים מרכיבים יבשים ואפרסמון טהור לתוך תערובת חמאת סוכר.
מוסיפים צימוקים ואגוזי מלך ומערבבים עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר 7-8 כוסות חמאה או עובש טבעת (לא עמוק יותר מ 3 ב.); מכסים בחוזקה בנייר כסף. שים מחבת במחבת גדולה יותר ומניח בתנור 300.
הוסף 3/4 אינץ מים רותחים למחבת החיצונית סביב מחבת כיכר או 1/2 אינץ מים רותחים סביב עובש טבעת.
אופים עד פודינג הוא מוצק במרכז כאשר נלחץ קלות( לסכל להרים לבדוק), על 2 שעות (על 1 1/4 שעות בתנור הסעה). בזהירות להרים מחבת מן המים ולתת לעמוד 10 דקות, ואז לחשוף. תריץ סכין בין פודינג לצדדים של המחבת כדי לשחרר. הפוך על צלחת.
חותכים פודינג חם או קר לפרוסות, מעבירים לצלחות, ומעל עם כפות של רוטב אפרסמון-eggnog.