אפרסמון טיפש
אפרסמון טיפש נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם מיץ לימון, ג'לטין, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, אפרסמון טיפש, ו ריבס טיפש (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין על מים בכוס קטנה חסינת חום ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. מערבבים יחד purée אפרסמון, סוכר, מיץ לימון, וקורט של מלח בקערה עד הסוכר הוא מומס.
ממיסים ג ' לטין מרוכך בכוס להגדיר בסיר של מים רותחים, ואז מערבבים לתוך purée אפרסמון. Beat קרם בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל בעדינות לתוך פירה. מחלקים טיפש בין 4 כוסות גזועות וצינה, מכוסה, לפחות 8 שעות (זה יהיה להגדיר בשקט).
רגע לפני ההגשה, לקלף אפרסמונים Fuyu, זריעה במידת הצורך, וקוצצים. טיפש עליון עם אפרסמונים קצוצים.
אפרסמון טיפש יכול להיות מקורר עד 24 שעות.