אפרסמון פלאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל אפרסמון פלאן. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי זרעי רימון, אפרסמון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), ו Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso).
הוראות
שלב 1 כוס סוכר ומים בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס; מערבבים לפי הצורך כדי לפזר סוכר באופן שווה. מבשלים 9 דקות או עד הזהב. מיד לשפוך לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ', להטות במהירות עד שכבות סוכר התחתון של מחבת.
מניחים אפרסמון רבעים במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערה פעם אחת.
מערבבים 1/2 כוס סוכר וקמח. מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח; לנצח עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלבונים וביצים; מכים היטב. בהדרגה להוסיף חלב 1/2 כוס אפרסמון פירה; לנצח היטב.
יוצקים את הבלילה למחבת עוגה מוכנה.
מניחים מחבת עוגה במחבת broiler; להוסיף מים חמים למחבת broiler לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 1 1/2 שעות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מחבת עוגה מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה 8 שעות.
שחרר קצוות של פלאן עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת הגשה, במהופך, על גבי מחבת; להפוך פלאן על צלחת.
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר על פלאן.
מפזרים זרעי רימון; מקשטים בפרוסות אפרסמון.