אפרסק-בורבון סאוור
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך ויסקי, שימורי אפרסק, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, ריבת אפרסק בורבון, ו פאי בורבון אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד שימורי אפרסק ומים חמים בקנקן זכוכית עד שהריבות מומסות.
להקציף בורבון ומיץ לימון.
למלא שייקר קוקטייל עם קרח.
מוסיפים שליש מתערובת הבורבון; מכסים במכסה, ומנערים עד שמצוננים היטב.
יוצקים קרח לתוך 2 (8-12-עוז.) משקפיים. חזור על הליך עם נשאר תערובת בורבון.
* ניתן להחליף את שימורי ה-blackberry, משמש או ג ' ינג ' ר ללא גרעינים.
הוסף קישוטים כדי להתאים או להשלים את הטעם משמר שתבחר. אוכמניות טריות ורסיסי נענע נראים נהדר על כוסות של פטל שחור-בורבון, בעוד פרוסות לימון וקיווי הם נגיעות מפוארות לקוקטיילים ג ' ינג ' ר-בורבון.